Skip to main content

Jag brinner för goda arbetsmiljöer och hur det påverkar vår hälsa. Det har fått mig att arbeta med arbetsmiljöfrågor i nästan hela mitt yrkesliv. Eftersom min erfarenhet av att arbeta med systematiskt arbetsmiljöarbete är lång och bred kan jag vara din samarbetspartner vid många olika typer av projekt i ditt företag. Jag delar med mig av det jag har lärt mig för att hjälpa dig att skapa schyssta arbetsmiljöer på din arbetsplats. Det kommer att hjälpa dig och dina medarbetare att kunna ge ert bästa varje dag.

Känn dig välkommen till min hemsida och till att samarbeta med mig. Hör gärna av dig om du tror att jag kan underlätta din vardag.

Vad kan jag hjälpa dig med?

HR-partner – Arbetsglädje – Coachande samtal – Utbildning och föreläsningar.

Yvonne Eckerskog

Author Yvonne Eckerskog

More posts by Yvonne Eckerskog