Skip to main content

Nu händer det grejer! Höstens nyhet är att jag i samarbete med Medborgarskolan i Skellefteå erbjuder utbildningar för privatpersoner.  Det är utbildningar som jag vet kommer att göra skillnad och de kan förändra liv.

Lär din kropp att sova. Sömnlöshet är ett stort problem som, om den blir långvarig, riskerar att påverka livskvalité och hälsa. I utbildningen Från sömnlös till utsövd får du lära dig vad din kropp behöver för att du ska få vakna utsövd. Tillsammans med deltagarna i gruppen, får du följa ett effektivt program för sömnproblem baserat på forskning och stor erfarenhet av att behandla sömnsvårigheter.

Under sex veckor går vi steg för steg igenom vad du behöver göra för att komma tillrätta med dina sömnsvårigheter. Upplägget utgår från ditt eget sömnmönster, vilket gör att programmet blir personligt anpassat efter just dig trots att vi arbetar i grupp.

Utbildningen startar den 4/10. Vi träffas tre gånger under sex veckor.  Läs mer och anmäl dig här

Gå ner i vikt en gång för alla. Detta är en utbildning för dig som vill gå ner i vikt en gång för alla. Den är för dig som har försökt många gånger men inte lyckats. Den är för dig som har lyckats men som gått upp i vikt igen. Den är för dig som äter fel trots att du vet hur man äter rätt. Den hjälper dig få svar på frågan Varför gör jag inte som jag har bestämt att jag ska göra?

Utbildningen bygger på Stahre-metoden som är en utbildande KBT-behandling och du deltar i en grupp med begränsat antal deltagare. Genom programmet bygger du bit för bit upp medvetenhet om hur du styrs av dina känslor samtidigt som du får verktyg att hantera stress, krav och tankefällor som är orsaker till att du inte gör det du bestämt dig för att göra.

Under elva veckor träffas vi en gång/vecka. Utbildningen startar den 4/10. Läs mer och anmäl dig här

Yvonne Eckerskog

Author Yvonne Eckerskog

More posts by Yvonne Eckerskog